Pazar, Temmuz 31

Hay bin Pazar :)

Pazar gunleri hep bir telasla gecer. Aslinda uyusuk bir gun bile kabul edilebilir ama dogasinda bir telas gizlidir. Ertesi gunun Pazartesi olmasi zaten butun haftasonu karizmasini yerle bir eder. "Aman tanrim yarin Pazartesi" diye etrafta kosusan insanlar Pazar'a hak ettigi degeri veremezler. Icleri surekli pir pir eden, Cumartesiyi ordan oraya kosturarak yiyip bitirmis insanlar butun can sikici islerini Pazar'a birakirlar. Ev temizligi, camasir, utu, odevler vesaire vesaire.. Iste Pazar'in telasi buradan gelir.

Oysaki Pazar'in dogasi geregi, butun doga uyusuktur o gun. Hava daha bir karanliktir sanki. Gun daha bir cabuk biter. Yapacak eglenceli hicbirsey yoktur, varsa bile o gun o kadar da eglenceli gelmez hic birsey. Pazar gunu yapilacak en guzel sey bence kocaman guzel bir kahvaltidir. Hani su saatlerce surenlerden. Hani elimizin altinda butun gazete ve dergilerin hazir oldugu, cayin kahvenin ocakta hep sicak tutuldugu, doyup doyup tekrar acikilan Pazar kahvaltilari!! Bence modasi hic bir zaman gecmeyecek bir aktivite bu. Toplayin ailenizi, en sevdiginiz arkadaslarinizi, sabah erkenden kalkip soyle guzel bir sofra hazirlayin. Sonra gelsin muhabbetler, kahkahalar, dedikodular :)

E gune boyle baslayinca varsin dunyanin en bayici gunu olsun, varsin ertesi gun is guc olsun... Kim korkar hain Pazartesi'den!!

2 yorum:

  1. inanilmazz!! fashion'dan vazgecemienler icin ideal bir ikon,, ASLI ERTEM tesadufen blogunuzu kesfettim mukemmel yazilarinizi artik hergun takip edeceim,, oldukca mutevazi ama 1 o kadar da bilgilisiniz,, dusuncelerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim,, ASLI ERTEM RuLEZ!! blogunuzun ilk uyesi olmamin gururuyla diger yazilarinizi iple cekiorm...

    YanıtlaSil
  2. :)) Coskun'cum cok tesekkur ederim. Bu yazdiklarinin umarim ev arkadasi olmamizla bir ilgisi yoktur. Samimi oldugunu dusunmek istiyorum ahahaha :) Yine de ilk yorumu yazdigin icin tesekkurler!!

    YanıtlaSil